Web Analytics

Tenten

Tenten

Een tent kopen doe je niet zomaar. Het is vaak een flinke investering in een mooi huis voor aan de weg en er hangt van alles mee samen. Wie gaat erin slapen, wat voor spullen moeten erin, hoe reis je? Gebruik je de tent alleen in de zomer of het hele jaar door en wat is het budget? Al deze zaken hebben invloed op de keuze van de juiste tent. 

Met wie deel jij je tent? 
Om de juiste keuze te kunnen maken is het niet alleen belangrijk om goed te zien hoeveel mensen er in de tent moeten slapen, maar ook hoeveel ruimte er nog over is voor eventuele bagage. Wil je 's avonds droog kunnen koken in een luifel of een spelletje spelen onder een kleine luifel, neem dan een tent voor één persoon of een kampeertent met meer ruimte buiten het slaapgedeelte. Voor de reiziger voor wie elke gram telt is extra ruimte niet belangrijk en zal de focus liggen op licht, compact en snel op te zetten.

Budget 
Het budget is natuurlijk een belangrijke factor om rekening mee te houden bij de aanschaf van een tent. Voor de festivalganger of iemand die wil proberen of kamperen leuk is, zijn er verschillende goedkope tenten beschikbaar die kamperen makkelijk en toegankelijk maken. Daarnaast zijn er veel familietenten voor alle soorten gezinssamenstellingen en soorten vakanties. Van drie weken zomerkamperen in Frankrijk tot winterkamperen in Polen. Dan is er ook een ruime keuze aan hybride tenten, geschikt voor alle mogelijke weersomstandigheden, van onverwoestbare kwaliteit.

Welke tent past bij jou? 
Ga je voor een goedkope tent die een paar zomers mee kan, of is het een grotere investering in een tent die jaren, zo niet generaties meegaat? Wie kent niet de onverwoestbare en oersterke katoenen tenten. Daarnaast zijn er nu ook polyester en nylon tenten die minstens zo duurzaam en weerbestendig zijn. Laat je adviseren en kies de tent die bij je past.

Link toevoegen

Link toevoegen